Reacties

1 jaar later: de lat hoger — 5 reacties

  1. Ik vindt het gebruik van mentimeter verfrissend na een digitale hoofdensessie. Ik zie wat de luisteraars typen en de luisteraar ziet zijn eigen feedback terugkomen. En kahootachtige fratsten. Dus al ijsbreker een paar quizvragen.

  2. Ha, ik had er van gehoord maar ik had het nog nooit gezien. Jeetje, een digitale zaal waar je heen en weer kan struinen en ergens bij kan gaan staan. Qua techniek mooi dat ze het gemaakt hebben. Toch hoop ik dat deze app over een tijdje niet meer nodig is. Behalve, en dat zei jezelf ook: bij dure buitenlandse congressen. Dan is dit echt een uitkomst. In het slechtste geval moet ik voor zo’n congres vroeg uit te veren i.v.m. tijdsverschil. Of als sporters een gecoördineerde doehetzelf triathlon hebben gedaan als nafeestje.

  3. Ik heb er een voorbeeld van gezien van het Grafisch Lyceum hier in Rotterdam, voor hun ‘kickoff event’: supergaaf. Je kon daar digitaal rondlopen en aanschuiven om kennis te maken met ondernemers, af en toe was er iets plenairs dat dan werd ‘omgeroepen’ en er waren zitjes om gewoon wat te praten (op LinkedIn te zien bij GLRXTRA).
    Maar zeker surrogaat ten opzichte van ‘live’. Zakelijk al, maar als feestje helemaal!
    Ik heb nog niet vroeg op gemoeten voor een webinar, ik vind het wel grappig als iets begint zoals laatst met ‘good morning, good afternoon or good evening, depending on your timezone’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>