Reacties

Klant of cliënt? — 2 reacties

  1. Het verschil tussen klant en client kan discrimerende gevolgen hebben wanneer en van de 2 vormen in het wetboek werd/word opgenomen.
    Persoonlijk vind ik dat cliënt zou moeten worden geschrapt uit de taal als een negerzoenen.

  2. Een cliënte is een niet rechts steekse betalende klant! een klant is koning en betaald voor de dienst die hij altijd krijgt voor zijn geld zo niet bij hoeren loopt de klant naar een andere waar hij wel waar voor zijn geld krijgt zo werkt dat ook in een supper markt een cliënte betaald eerst zieken fonds of een eigen bijdragen en krijgt dan de passende dienst maar krijgt niet altijd presies wat hij wil die werkt namelijk met protocollen en afspraken waar aan gehouden moet worden dus of je een hoer betaald of je sinaasappels koopt of een pak suiker dan ben je klant ,als je niet honderd procent kunt betalen voor de dienst en er voorwaardes en protocollen,en afspraken aan vast zitten en of je kan niet 100 procent bepalen voor je geld “je bent dus geen koning “dan ben je een cient en daar is helemaal geen discriminerende bedoeling mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>