Reacties

Doe niet na — 1 reactie

  1. Laat ik beginnen te zeggen dat ik het natuurlijk een enorme veer in mijn ‘bips’ vindt dat mijn column hier op deze site wordt genoemd.

    Een kleine aanvulling wil ik toch wel geven. Ik pleit op het einde van mijn column voor 10 sheets maximaal en lettertype 30. Niet omdat dit de oplossing is, maar ik de stille hoop heb dat ik een aantal ambtenaren weet te bewegen om toch op een andere manier om te gaan met powerpoint.

    Een spreker die zonder kan is in mijn ogen briljant. Maar! Powerpoint of Presi kan met beeld, geluid of een combi daarvan een geweldige ondersteuning zijn van een verhaal.

    Daarom onderschrijf ik je conclusie volledig!Pak geen zaag als je een beitel nodig hebt. Pak geen hamer als een schaaf de beste tool is. Gebruik voor een klus de juiste tools. En als dat elf sheets zijn en lettertype 8…..

    Nu alleen die ambtenaren overtuigen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>