Leuk dat je jezelf en je lezers vooruit wilt helpen! Met deze e-learning zet je daarin een goede stap: een eerste, maar wel meteen een forse!

Voor wie? Deze e-learning is voor (aanstaande) adviseurs en andere schrijvende professionals: iedereen die inhoudelijke stukken schrijft voor lezers die geen expert zijn op dat gebied, die het druk hebben, kritisch zijn én die besluiten nemen op basis van jouw tekst. Tekst staat centraal, maar ook als je meer met PowerPoint werkt, kun je ermee aan de slag.

Doel. Na het doorlopen van de e-learning kun je aan de slag in je eigen schrijfwerk (adviesrapporten en andere zakelijke teksten). De e-learning legt dus de basis om beter te gaan schrijven: lezergerichter, helderder, logischer, toegankelijker. Bovendien zet jij een stap vooruit in je schrijf- en denkproces.

Kosten. Ik kan je deze e-learning gratis en vrijblijvend aanbieden, dankzij mijn samenwerking met de Radboud Universiteit, voor wie ik hem ontwierp. Ik ben daar blij mee, want zo krijgen veel mensen de gelegenheid betere schrijvers te worden – daar gaat het mij om. Aan het eind krijg je van mij een aanbod voor begeleiding bij het toepassen van wat je hebt geleerd in je eigen werk of in je organisatie.

Op de volgende pagina lees je meer over de aanpak, en daarna kun je je registreren.

Veel succes en plezier, en als er tussentijds iets is waar ik je bij kan helpen, neem dan contact met mij op.

Louise Cornelis

Ga door naar aanpak